Legatorie Artgg | Cutii de cadouri personalizate de piele, catifea, unicate
51372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51372,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
  • Toate
  • Cutii de catifea
  • Cutii de piele
  • Cutii unicate

Descoperă cutia perfectă

pentru a pune în valoare cadoul oferit

Un aspect important, dar mai puțin cunoscut, al meșteșugului legătoriei este realizarea de cutii şi containere pentru cadouri, trofee, diplome, cupe şi alte obiecte. Cutiile au o gamă variantă de utilizări şi pot fi create în cele mai diverse şi creative forme şi dimensiuni, de la foarte mici, pentru un set de butoni până la cele de dimensiuni mari, pentru o floretă pentru panoplie. Cutiile pot fi învelite în catifea roşu închis, albastru marin, vernil şi pot avea, dacă este necesar, suport interior special pentru obiectul ce urmează a fi dăruit.

La Art G&G avem o vastă experiență în astfel de lucrări și suntem mereu bucuroși să luăm noi proiecte – simple sau foarte complexe și neobișnuite. De-a lungul anilor, am făcut articole de la cutiile tradiționale de cărți, cutii de prezentare pentru firme, cutii de pahare, cutii cu bănuţi de argint pentru botez, cutii de cadouri pentru nuntă până la cutii pentru săbii şi multe altele. Contactează-ne pentru a discuta despre proiectul tău.

Solicită acum
o ofertă personalizată!

Contactează-ne!