Legatorie Artgg | Legătorie lucrări de licenţă, teze de doctorat si dizertaţie
51436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51436,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
  • Toate
  • lucrări dizertaţie
  • lucrări doctorat
  • lucrări licenţă
  • plicuri

Realizăm o gama variată de lucrări și teze
pentru studenți sau profesori, potrivite fiecărei ocazii:
licență, master, doctorat, dizeratație și multe altele.

Acesta este locul potrivit pentru realizarea lucrării dvs!

În ultimii douăzeci de ani, am legat literalmente mii de disertații și lucrări studențești sau pentru profesori. Spre deosebire de cele mai multe companii, noi realizăm legătoria prin metode tradiționale, rezultând cărți de înaltă calitate, care vă vor proteja și vă vor pune în evidență munca pentru mulți ani de acum în colo. Realizăm:

Lucrări de licență

Lucrări de diplomă

Lucrări de disertatie

Lucrări de master

Lucrări de absolvire

Teze de doctorat

Legătoria lucrării dvs. se poate cu piele naturală sau cu imitație de piele, de diferite culori precum: roșu închis, albastru, maro. Numele dvs, data susținerii lucrării, titlul, subtitlul și alte date necesare, sau elementele decorative, vor fi imprimate cu folio auriu, argintiu, de bronz, alb, negru. Lucrăm împreună pentru a realiza lucrarea dorită, chiar şi conform celor mai exigente cerinţe.

 

Iar în final, pentru o notă de eleganţă, lucrarea dvs. poate fi pusă într-un plic realizat unicat.

Solicită acum
o ofertă personalizată!

Contactează-ne!