Legatorie Artgg | Servicii de arhivare documente
51519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51519,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Arhivarea asigură acces rapid la documente,
mai mult spațiu, mai mulți angajați productivi
și mai multe ore dedicate dezvoltării afacerii.

Lucrarea va soluţiona următoarele cerinţe si va cuprinde: preluare dosare/mape cu documente grupate conform nomenclatorului arhivistic, desprăfuire, îndepărtare elemente metalice, îndreptare pagini cutate, legarea în unităţi arhivistice (dosare) formate din maxim 250-300 file, numerotare file cu creion în dreapta sus, sigilare dosar şi menţionare număr total file, aplicare etichetă pe copertă, inscripționare cotor. Legarea se face prin coasere file cu sfoară chimizată (șnur bumbac) și lipire cotor cu adeziv tipografic sau termoadeziv, astfel încât să poată fi citite textele, rezoluțiile, antetele, semnăturile și orice alte date oferite de documente.

Documentele mai mari decât formatul de A4 vor fi arhivate în buzunare confecționate din hârtie / folie transparentă, inserate în cadrul unității arhivistice. Se realizează inventor în format editabil pentru dosarele constituite atât în formă scrisă cât și în formă electronica. Legarea este executată în așa fel încât textul să rămână perfect lizibil. Se pun etichete pe fața dosarului, iar scrierea se efectuează pe cant și pe etichetă. Se îndosariază în cartoane speciale și se numerotează paginile și ce certifică ultima pagină albă. Pentru a constitui un plan detaliat și personalizat proiectului dvs, vă așteptăm la o discuție la o cafea.

Solicită acum
o ofertă personalizată!

Contactează-ne!