Legatorie Artgg | Servicii de imprimare folio si timbru sec
51544
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51544,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Imprimăm folio şi cu timbru sec
o gamă variantă de produse: cărţi, agende, plicuri,
cataloage, mape, albume, rame, lucrări şi teze şamd.

Imprimarea folio poate adăuga o notă creativă plăcută cărții dumneavoastră. În esență, imprimarea folio este adăugarea de desene sau modele pe cotorul sau pe coperta unei cărți, utilizând presarea la caldură pe o folie metalică, a unei plăci metalice, sculptată conform design-ului. Căldura și presiunea determină ca folia să se lipească de carte, iar forma sa este cea a plăcii metalice. În acest fel, nu se utilizează cerneală sau hârtie în procesul de imprimare folio.

Imprimarea folio este frecvent utilizată pentru a da cărților un element strălucitor, care le scoate în evidență printre alte cărți.

Folia finisată poate avea aspect diferit, de la tente metalice la mat până la lucios, în funcție de tipul de folie și de procesul specific utilizat.

Imprimarea folio oferă o notă de eleganţă, nu numai cărţilor, ci și broșurilor, mapelor, plicurilor, invitaţiilor, felicitărilor, albumelor, ramelor, cărţilor de vizită şamd. Este garantat că un astfel de obiect imprimat folio va atrage priviri și vă va oferi un aer profesional și elegant.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre imprimarea folio pentru publicaţia dumneavoastră.

Solicită acum
o ofertă personalizată!

Contactează-ne!