Legatorie Artgg | Servicii de legătorie
51540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51540,cookies-not-set,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Aspirăm să creăm legătura perfectă
de la o copertă simplă și elegantă până la finisaje tradiționale din piele
sau cele mai contemporane și mai creative proiecte.

Legatoria de carte este un meșteșug antic, iar o carte finalizată ar putea avea nevoie de zeci de etape pentru a fi finalizată, în funcție de stilul și materialele specifice. Legătoria de carte combină o gamă variantă de abilități, cum ar fi lucratul în piele, modelarea, sculptura și artele grafice. Este nevoie de cunoștințe despre numeroasele varietăți de structuri de cărți, împreună cu toate detaliile interne și externe ale asamblării.

Ne specializăm în tipărirea şi legătoria de lucrări şi cărţi ce încântă privirea și vă putem oferi o gamă largă de variante, conform gusturilor și bugetului. Putem ajuta de la o singură carte la mai multe sute de cărți.

Doriți să aveți o legare tradițională din piele, fină, pentru a recondiționa o carte veche sau pentru a lansa o carte nouă cu stil? La Artgg, ne bucurăm foarte mult să păstrăm și să promovăm modalitățile tradiționale de legătorie.

Suntem capabili să oferim cele mai bune legături, lucrate de mână. Cărțile făcute cu aceste metode onorate de timp sunt cu adevărato plăcere de privit, atins, citit și afișat. Pentru a profita din plin de talentul echipei noastre, folosim numai cele mai bune materiale: piele naturală, folii metalice etc.

Solicită acum
o ofertă personalizată!

Contactează-ne!